Annons
Nyheter

Elin vs. Rocky 1-0

Nyheter • Publicerad 16 januari 2008
Foto: 

Det förefaller sig som så här. Att varje gång jag är ledig, så är det antingen molnigt eller regn. Och så fort jag börjar jobba igen, så skiner solen från en klarblå himmel. Detta är med sanningen helt överensstämmande. Jag överdriver inte det minsta.

Fråga alla på Somedays. Jag plus min väderlycka (eller snarare olycka) har blivit det stående skämtet på jobbet. Givetvis vill ingen vara ledig samtidigt som mig. För då är det ju garanterat dåligt väder.

Annons

Nåväl. Jag har sakta men säkert förlikat mig med tanken att komma hem lika brun (läs: blek) som jag var när jag reste. För så kommer det naturligtvis att bli, om det fortsätter så här.

Som jag tidigare nämnt så har jag utlyst en "brunast-i-slutet-av-mars-vinner"-tävling, bland mina vänner hemma. Där jag på förhand utlyst mig själv som vinnare. Något jag förmodligen kommer få äta upp.

Men jag kommer inte att ge mig utan strid. Huvudsaken är inte att delta, utan att vinna. Så till mina motståndare på hemmaplan vill jag bara skicka följande foto. På Rocky och mig. Notera hur brun jag är i motsats till honom.

Att jag jämfor min bränna med en fem månders baby får ni tycka vad ni vill om.

Elin Kerola
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons