Annons
Nyheter

Larsson prisad för drömmålet

Elfsborgs Johan Larsson gjorde ett drömmål mot BK Häcken i somras, och i går prisades det som "Årets mål" när CMore anordnade "Allsvenskans stora pris"-gala.
Nyheter • Publicerad 6 november 2014
Foto: 

Larssons vänsterkanon prisades, och Elfsborgsbacken medgav i segerintervjun att han inte siktade på krysset när han sköt halvvolleyskottet.

– Jag försökte få till ett avslut som Häcken inte skulle kunna kontra på för snabbt. Och någon kontring blev det ju inte..., konstaterade Larsson nöjt.

Annons

Vidare prisades även Anders Svensson. Elfsborgsveteranen fick "Årets röst" tack vare sin frispråkighet om bland annat landslaget, Zlatan Ibrahimovic och svensk fotbolls framtid.

– Alltid trevligt med pris. Jag har en tendens att säga vad jag tycker, på gott och ont. Jag är ganska impulsiv av mig, sa Svensson.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons