Annons
Nyheter

Ingesson missar bortamatchen

Elfsborg får klara sig utan managern i morgon.
Nyheter • Publicerad 22 juli 2014
Foto: 

Klas Ingesson blir kvar i Sverige – mot sin vilja.

– Bittert som fan så klart, säger han till GT.

Annons

Hyllningarna har haglat över Ingesson, som nyligen gjorde comeback på Elfsborgsbänken. Han har tvingats följa laget hemifrån under rehabiliteringen från benbrottet han ådrog sig vid ett fall i Elfsborgs match mot IFK Göteborg 4 maj. Trots att han nu är piggare än på länge så stoppas managern från att följa med laget till Azerbajdzjan.

– Man var tvungen att göra det (söka visum) ett tag innan och då visste jag inte hur bra jag skulle vara i benen. Så det var för sent för mig att ansöka. Därför får jag inte åka med. Bittert som fan så klart, säger han till GT.

Trots det hoppas Ingesson kunna bidra med sina tankar hemifrån.

– Det kommer att bli jäkligt många sms och samtal till Janne Mian och Peter Wettergren som leder laget där nere.

Elfsborg ligger under med 1–0 efter det första mötet. Det innebär att seger är ett måste för att laget inte ska bli utslaget.

– Det var definitivt inte det vanliga Elfsborg vi såg då. Hittar vi tillbaka till det spel som vi kan och ska spela så har vi goda chanser att vända på detta.

BT har sökt Klas Ingesson.

Jonas Ekelund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons