Annons
Nyheter

Hjärnskakning stoppar Nilsson

Hjärnskakning sätter stopp för Lasse Nilsson i Europa League-returen mot FH Hafnarfjördar på torsdag.
Nyheter • Publicerad 5 augusti 2014
Foto: 

– Det är inte aktuellt att åka med till Island. Jag har mått dåligt sedan smällen, även om det känns lite bättre i dag, säger Nilsson till BT.

Det var i söndagens hemmamatch mot Åtvidaberg som Elfsborgs anfallare fick en smäll mot huvudet och fick hjälpas av planen.

Annons

– Jag minns inte så mycket av själva situationen, egentligen inte förrän vi var tillbaka i omklädningsrummet. Man måste ha respekt för den här typen av smällar och det är väl sagt att det kommer ta någon vecka i alla fall.

Med Nilsson borta och Anders Svensson avstängd får Elfsborg klara sig utan två av sina mest rutinerade spelare mot Hafnarfjördar.

– Sjävlklart är det en viktig match men vi har ett bra utgångsläge och jag tycker att vi har rutin för att lösa uppgiften, säger Lasse Nilsson.

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons