Annons
Nyheter

Florén junior klar för Elfsborg

Det var inte bara Lasse Nilsson som presenterades som nyförvärv i går. Även Jesper Florén fick dra på sig den gulsvarta tröjan.
Nyheter • Publicerad 5 juli 2008

Som BT tidigare avslöjat har 17-årige Florén bestämt sig för att fortsätta karriären i Elfsborg. Han har under två år varit ungdomsproffs i holländska Ajax.

– Det här känns spännande. Jag har hela tiden fått ett proffsigt intryck av Elfsborg och nu är det helt upp till mig att prestera på träningarna. När jag får chansen kommer jag att ta den, säger Florén, som fick beröm av tränare Haglund:

– Jesper har utbildats i Ajax fina akademi. Han har ett fins passningsspel, är teknisk och har bra spelförståelse. Han kan spela både högerback och högerytter och det är inte omöjligt att han kommer kunna spela på centralt mittfält heller. Trits sin ringa ålder är han väldigt mogen i sitt spel och han är senior i sitt sätt.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons