Annons
Nyheter

Nilörngruppen går fortsatt bra

Börsnoterade bolaget Nilörngruppen i Borås har fortsatt att gå bra efter halvårsskiftet.
Borås • Publicerad 28 oktober 2016
Claes af Wetterstedt och medarbetarna har all anledning att vara nöjda.
Claes af Wetterstedt och medarbetarna har all anledning att vara nöjda.

Börsnoterade Boråsföretaget Nilörngruppen fortsätter att visa god tillväxt, enligt kvartalsrapporten. En stark orderingång, en omsättningsökning på mer än 20 procent och ett nästan fördubblat resultat fick aktien att öka från cirka 65 kronor till 75 veckan efter rapporten.

Vd Claes af Wetterstedt kommenterar kvartalsrapporten:

Annons

”Verksamheten fortsätter att utvecklas positivt och vi ökar såväl order som omsättning betydligt. Som ett resultat av den positiva försäljningsutvecklingen, i kombination med att vi har kontroll på våra kostnader, är det med stor glädje jag presenterar ett operativt resultat om 17,4 Mkr för kvartalet. Resultatet är hela 97 % bättre än motsvarande period föregående år. ”

Nilörngruppen jobbar med specialdesignade 
vävda etiketter, personifierade etiketter för klädesplagg, tryckta biljetter, förpackningar, accessoarer, form och mode.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons