Annons

Centerpartiet har falsk varudeklaration!

I Ulricehamns Tidning?29/4 uttalar sig centerpartistiska kommunalrådet Roland Karlsson enligt följande; i sak är centerns grundinställning att små skolor skall finnas kvar.
Debatt • Publicerad 6 maj 2008

Det är en del av vårt partis ideologi. Det är mot den bakgrunden som diskussionen får ses.? Senare samma dag visar centerpartiet att de totalt saknar trovärdighet och ideologi ; centerpartiet röstar då för att lägga ner skolorna i Brunn och Kölaby. Vad som styr centerpartiet och vad som hänt med ”landsbygdspartiet” undrar även deras egna medlemmar (Ing-Marie Andersson Svenljunga Tranemo (Ulricehamn) Tidning 30/4). Är alliansens makt med de politiska posterna och arvodena er så kära att ni fattar beslut helt i strid med vad ni gick till val på för minde än två år sedan. Är inte det att vilseleda väljare? Framsidan av ert lokala utskick vid valet 2006 pryds av kommunalrådet Roland Karlsson samt texten; Tillsammans utvecklar vi hela kommunen! och från det axplock ni själva gjort ur ert kommunala handlingsprogram lyfter ni fram; Att vi kan behålla våra skolor är av stor vikt för ett levande samhälle. Falsk varudeklaration är ett milt ordval för att beskriva centerpartiets svek mot väljarna i denna frågan.

Eva Andersson

vänsterpartist

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons