Annons

Brandsheds gångväg är inte bortglömd

Svar till Besvikna Bollebygdsbor, BT 9/6.
Replik • Publicerad 3 juli 2019
Detta är en insändare i Borås Tidning. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Till er Bollebygdsbor som är ilskna, vi förstår er men rikta den till dem som ingenting gjorde när möjligheten fanns, skriver Folkets Röst.
Till er Bollebygdsbor som är ilskna, vi förstår er men rikta den till dem som ingenting gjorde när möjligheten fanns, skriver Folkets Röst.Foto: Anne Engström

Folkets röst bildades 2014 och en av de viktigaste frågorna var gång- och cykelväg till Brandshed. Anledningen till det var att de som då regerade nöjde sig med 700 meter och lät två kilometer vara kvar.

Trots att möjligheterna fanns under den föregående mandatperioden, 2014 till 2018, vet vi ju att ingenting hände. Lika bra det kanske för hände någonting av vikt blev det ju oftast fel. Så Folkets Röst utvecklades och gick till val med betydligt fler och större frågor än gång- och cykelvägen. Det fanns helt enkelt än mer att önska i vår kommun.

Annons

Frågan är inte glömd men bidragen och möjligheterna att påverka Trafikverket som äger vägen är om inte obefintliga så betydligt sämre nu än förut. Vi bidar vår tid och ibland får man förlora ett slag för att vinna kriget.

Men till er Bollebygdsbor som är ilskna, vi förstår er men rikta den till dem som ingenting gjorde när möjligheten fanns. Vi har inte gett upp men väljer när och var vi lägger våra eldöverfall.

Folkets Röst

Annons
Annons
Annons
Annons