Annons
Nyheter

I morgon smäller det mina vänner?.

Nyheter • Publicerad 9 april 2011

Sitter här och försöker skriva ihop något som skulle ge er lite inside information om läget och känslan så här innan seriepremiären. Sanningen är som så att jag inte finner några ord för känslan som bubblar inom mig. Det är ett rus av pirri, pirri, glädje, styrka och en enorm motivation! Finns det ett ord för den känslan?

Efter sista träningen så är känslan bra. Vi är friska, starka och taggade till 1000.. BRING IT ON! Inget kan stoppa oss, inte ens de som tippat oss sist. Deras ord är som fågelmat, vi äter upp dem och bevisar att vi kan flyga högt över nedflyttningsstrecket!

Annons

Har i dag stött på en hel drös med lyckönskningar, det glädjer mig att så många engagerar sig!

Slog på P4 i morse där Oslagbara helt sonika dök upp med Niklas Strömstedt! Volymen höjdes och rumpan skakades samtidigt som foten (i helt annan takt) stampade i golvet! Sist jag hörde denna låt var under en fotbollsturnering med mitt dåvarande F15-lag, en turnering som vi vann för övrigt! Kan det vara ett gott tecken?

Vi tror på oss! I morgon är det vi som visar fotbollsverige vilket förbannat bra lag Dalsjöfors är!

Om 16 timmar och 41 minuter och 23 sekunder (som raffe hade sagt) blåser domaren igång matchen. Jag hoppas innerligt att ni vill följa oss på plats och heja fram en seger i morgon (Lördag ) på soliga Borås Arena kl 15.00. HEJA DALSJÖFORS DAMER!

Ain’t nothing better we beat the odds together...

Linda Westberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons