Annons
Grov misshandel av ungt par natt.
Borås • Publicerad 26 april 2008

Det unga paret, killen född 1989 och flickan ett år senare, satt på en parkbänk i stadsparken när ett gäng började att agera hotfullt.

Gänget bestod av 4-5 ungdomar och enligt polisen skall de ha frågat paret om cigaretter. När paret sade att de inte rökte började gänget istället att intressera sig för killens mobiltelefon.

Annons

När han inte ville svara på frågor om telefonen slogs han i huvudet med en flaska. När sedan flickan protesterade och försökte hindra bråket fick hon ett knytnävsslag i ansiktet.

Gärningsmannen kunde sedan gripas av polisen på Sandwalls plats. I samband med gripandet gjorde han sig även skyldig till våldsamt motstånd. Gärningsmannen, född 1990, sitter nu anhållen misstänkt för grov misshandel och våldsamt motstånd. Han är känd av polisen sedan tidigare.

Det unga paret uppsökte läkare men klarade sig utan allvarligare skador.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons