Annons

Stor dubbelvinst i Sjuhärad

Det näst intill osannolika har inträffat. Två personer från Sjuhärad har inom loppet av tre dagar chans att skrapa hem miljonvinster i TV 4:s direktsändning av Triss.
Borås • Publicerad 10 juli 2009

Först ut med chans att skrapa hem miljoner i direktsändning är Niclas Nilsson från Borås. Imorgon medverkar boråsaren i TV4:s direktsända Trissdragning.

Niclas Nilsson är redan garanterad minst 1,2 miljoner eftersom han skrapade fram en så kallad ”månadsklöver” på sin lott som köptes på City Knalleland.

Annons

Men som mest kan en högvinst ge honom 50 000 kronor i 25 år, vilket sammanlagt blir 15 miljoner kronor.

Som andre man att pröva lyckan i direktsänd tv är Olsforsbon Tord Olson. På måndag vid kvart i nio på morgonen gäller det för honom att plocka rätt lott ur krogen.

Lotten som Tord hade turen att köpa hos Ica Nära i Bollebygd var en så kallad ”tv-triss”, en lott som ger honom en vinstgaranti på minst 50?000 kronor.

Men om turen är framme kan han vinna upp till fem miljoner kronor.

Att två personer inom ett så geografiskt begränsat område, och tidsmässigt så nära inpå varandra, lyckas att pricka rätt är ytterst ovanligt, enligt Svenska spel som är ansvariga för Trisslotteriet.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons