Annons
Den ilskne hyresgästen jagade värden runt gårdsplanen och sparkade honom i baken för en slamsugningsräknings skull.
Borås • Publicerad 23 februari 2010

Mannen, en 55-årig boråsare, som hyrde ett hus av en annan man i stan, fick förra våren problem med att trekammarbrunnen svämmade över.

Ovetandes om varandra beställde både hyresgästen och hyresvärden slamsugning, med följd att två slamsugningsbilar kom till adressen på samma gång. När hyresvärden också dök upp strax efteråt fick 55-åringen beskedet att han själv fick betala för den överflödiga bilen.

Annons

55-åringen blev då så ilsken att han inför ögonen på de bägge slamsugarna sparkade sin hyresvärd i baken med en träsko och jagade denne runt gårdsplanen tills den sistnämnde hann fly från platsen i bil.

För detta och för att vid ett annat tillfälle ha hotat en anställd på socialkontoret dömdes 55-åringen till två månaders fängelse för misshandel och hot mot tjänsteman.

Niclas Sennerteg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons