Annons

Säkert vårtecken på Åhaga för trädgårdsfantaster

I dag öppnar årets stora vårmässa på Åhaga i Borås.
Borås • Publicerad 4 april 2008
Susanne och Magnus Cramer från Hillared ställer ut allt för trädgården med vattenstenar som specialitet.
Susanne och Magnus Cramer från Hillared ställer ut allt för trädgården med vattenstenar som specialitet.Foto: PeGe Johansson

Där finns allt för hus, hem och trädgård. En nyhet för året är att man i år även kan köpa blommor på mässan.

Hem- & trädgårdsmässan på Åhaga i Borås arrangeras för sjätte året i rad och är kanske det säkraste vårtecknet. Inriktningen på mässan är allt till hemmet och trädgården och här finns det mesta för trädgårdsfantaster, villaägare, nybyggare och balkongodlare.

Annons

Mässan lockar både stora och små företagare. Vi träffade Susanne och Magnus Cramers från Hillared som har sommarblommor, perenner, buskar, träd, dammar, och kinesiska vattenstenar.

– Det är våra föräldrar som har företaget, men vi jobbar på mässan. Det är första gången vi är med och vi hoppas kunna sälja minst 25 kinesiska vattenstenar. Utsmyckning i trädgården blir allt populärare, säger de unga företagarna.

Mässan som är en konsumentmässa har öppet fredag till söndag.

PeGe Johansson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons