Annons

Problem med skolskjuts och färdtjänst uppklarat

Tekniska förvaltningens beställningscentral ligger nere sedan onsdag kväll. Det innebär svårigheter att boka färdtjänstresor och skolskjuts.
Vid 09.20-tiden var problemen fixade, meddelade förvaltningen.
BORÅS • Publicerad 2 mars 2023
Skolskjuts. Arkivbild.
Skolskjuts. Arkivbild.Foto: Gustaf Hallin

Sedan klockan 23 i går kväll arbetar förvaltningens tekniker med att försöka lösa systemproblemet som har drabbat beställningscentralen.

– Vi har skickat mejl till alla föräldrar med barn som åker skoltaxi. Det vore tacksamt om de kunde ordna transporten på egen hand tills problemen med telefonin är löst, sade Filippa Larsson, kommunikatör på tekniska förvaltningen.

Annons

Vanligtvis använder förvaltningen åtta telefoner, men just nu fungerar bara tre av dem. För tillfället går det inte att se var chaufförerna befinner sig, och förseningar kommer att uppstå på morgonen.

– Vi vill hänvisa färdtjänstkunderna att boka och avboka sina resor via en bokningssida på internet, i ställer för att ringa, sade Filippa Larsson.

Uppdatering 09.20: Telefonin och bokningssystemet i beställningscentralen fungerar som vanligt igen, meddelar tekniska förvaltningen.

Love SchillerSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons