Annons

Odell (KD) vill öka givandet

När Mona Sahlin (S) talade på torget valde kommun- och finansmarknadsminister Mats Odell (KD) att besöka Etons skjortfabrik i Gånghester.
Borås • Publicerad 3 september 2010
Etonskjortan satt på när Mats Odell (KD) diskuterar skjortkvalité med sömmerskan Agneta Voronen. Jan Borghardt (till vänster), Etons senior advisor, visar runt i fabriken.
Etonskjortan satt på när Mats Odell (KD) diskuterar skjortkvalité med sömmerskan Agneta Voronen. Jan Borghardt (till vänster), Etons senior advisor, visar runt i fabriken.Foto: Magdalena Högberg

Syftet var att se hur företag kan använda socialt engagemang för att bygga sitt varumärke.

KD har just drivit igenom en avdragsrätt för gåvor till ideella hjälporganisationer i alliansens valmanifest. Mats Odell är glad att presentera förslaget och Eton välkomnar det för sina kampanjer.

Annons

– KD vill bygga ett varmare samhälle genom att engagera det civila samhället och den kraft som finns i frivilligorganisationer

Mats Odell passade också på att kommentera de rödgrönas valmanifest:

– Det är anmärkningsvärt att hon som ledare inte lyckats få fram en enad politik när det gäller familje- och skattepolitik. Kan man inte ens komma överens i opposition så kan man det inte heller i regeringsställning.

Magdalena Högberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons