Annons

Ny snövarning för Sjuhärad

Sugen på lite mer snö?
Borås • Publicerad 24 februari 2010
Påfyllning, någon?
Påfyllning, någon?Foto: JOHAN NILSSON / SCANPIX

Sjuhäradsborna har i alla fall inte mycket att välja på. I dag är det dags igen, ett snöfallsområde drar då in över bygden. Följden kan bli 5-10 centimeter nysnö och SMHI har utfärdat en klass ett-varning, den lägsta graden.

Enligt prognosen kommer kulmen av snöfallet mitt på dagen eller på eftermiddagen, men det kan fortsätta ända till natten på sina håll. Samtidigt blir det allt mildare, med nollgradigt eller någon plusgrad på fredag och lördag. I samband med det kommer också nederbörd från och till i form av blötsnö eller snöblandat regn.

Annons

På söndag blir det lite kallare igen, och veckan ser ut att fortsätta med temperaturer som pendlar mellan några plus och några minusgrader. Det kan också fortsätta komma snö, i mer eller mindre blöt form.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons