Annons

Nu kan du bjuda på bjudbt.se

Nu har auktionen på bjudbt.se startat. Klockan nio på tisdagsmorgonen drog budandet igång.
Borås • Publicerad 12 mars 2013
Morgan Andersson, marknadschef på Borås Tidning.
Morgan Andersson, marknadschef på Borås Tidning.Foto: Lennart Magnusson

– Det här är den fjärde gången vi ordnar en sådan här auktion och i år är det rekordmånga annonsörer och varor med att bjuda på, säger Morgan Andersson, marknadschef på Borås Tidning.

Hur vet jag vad som finns att buda på?

Annons

– Alla varor som är med i auktionen kan man se på sajten bjudbt.se. Det finns allt möjligt, bland annat utemöbler, presentkort och till och med ett helt kök.

När är auktionen slut?

– Den slutar den 20 mars klockan 20. Om man har vunnit något då får man ett mejl, betalar, och sedan kan man gå och hämta sin vara i butiken.

På grund av strul i tryckeriet har tyvärr inte alla prenumeranter fått den katalog med varor som skulle kommit med tidningen i dag. De som inte fått någon katalog i dag får en i morgon i stället. Men redan nu kan man se alla varor på sajten bjudbt.se. BT beklagar det inträffade.

Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons