Annons

Motanmälan i misshandelsfall

BT berättade i förra veckan om en 73-åring som polis­anmält att hon blev misshandlad efter tjafs i en tvättstuga. Det finns även en anmälan mot henne.
Borås • Publicerad 1 juli 2008

Ärendehögarna hos polisen växer. Det berättade BT om i förra veckan.

I samband med det intervjuades en 73-årig kvinna. Hennes anmälan om misshandel från mars ligger i högen i väntan på utredning. Enligt polisen finns i det fallet en misstänkt utpekad man. Men på grund av den prioriteringsordning som råder kommer fallet att utredas till hösten.

Annons

73-åringen påstår att hon misshandlades av en granne. Det som dock inte kom fram i fallet är att det även finns en motanmälan där 73-åringen misstänks för ringa misshandel enligt polisen.

– Vi polisanmälde henne eftersom vi känner oss trakasserade. Hon knuffade mig och slog min sambo. Han slog aldrig henne, säger grannen till BT.

Snezana Bozinovska
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons