Annons

Läsarnas egna bilder från stormen

Storm, fotograf och kamera - då kan det bli fina bilder till familjealbumet.
Borås • Publicerad 19 januari 2008
Det finns alltid tid över för lite spontan lek. Det gäller bara att ha fantasi och en pressening. Bilden har vi fått från Daniel.
Det finns alltid tid över för lite spontan lek. Det gäller bara att ha fantasi och en pressening. Bilden har vi fått från Daniel.Foto: 
"Fångades av en stormvind" när vindarna blåste starkt i Borås. Kvinna fångades av vinden i den starka blåsten i Borås.
"Fångades av en stormvind" när vindarna blåste starkt i Borås. Kvinna fångades av vinden i den starka blåsten i Borås.Foto: Isabell Kirstinä
Spontan lek i stormen. Bild från Daniel.
Spontan lek i stormen. Bild från Daniel.Foto: 
Det är inte lätt att stå emot stormen när orkanvindar blåser. Kerstin Erikson och Anton Björklund fångade på bild vid Sandsken i Od.
Det är inte lätt att stå emot stormen när orkanvindar blåser. Kerstin Erikson och Anton Björklund fångade på bild vid Sandsken i Od.Foto: Peter Björklund

Även om stormen inte slog till lika starkt som Gudrun och Per blåste det tidvist friskt kring öronen. Och när blåsten slog till som värst fångades drabbade människor både av den och av kamerans objektiv.

Anne-Christin Olsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons