Annons

Ingen gripen för knivdådet på Sjöbo

Mannen som blev knivhuggen i sin lägenhet på Sjöbo av två maskerade män har återhämtat sig och är utom fara, men polisen har inga misstänkta för dråpförsöket.
Borås • Publicerad 11 november 2014
Blodfläckarna i trappuppgången i bostadshuset på Sjöbo vittnar om det våldsamma överfallet tidigt på söndagsmorgonen.
Blodfläckarna i trappuppgången i bostadshuset på Sjöbo vittnar om det våldsamma överfallet tidigt på söndagsmorgonen.Foto: Anton Hedberg

27-åringen, som fick knivhugg i buken och även träffades i ansiktet, har förhörts av polisen.

– Gärningsmännen var ju maskerade och han har inte kunnat peka ut någon. Tyvärr har vi inga misstänkta och där står vi nu, säger Hans-Erik Nilsson vid länskriminalen i Borås.

Annons

Dådet inträffade tidigt på söndagsmorgonen den 2 november i 27-åringens lägenhet på Sjöbo. Enligt polisen blev förövarna insläppta.

Grannar har berättat om skrik och oväsen när folk sprang nerför trapporna. Offret fördes först till sjukhuset i Borås och transporterades senare till Sahlgrenska i Göteborg.

– Skadorna var allvarliga och hade inte mannen kommit under vård hade det definitivt varit fara för hans liv, säger Hans-Erik Nilsson.

27-åringen verkar ha återhämtat sig bra:

– Ja, efter omständigheterna mår han ganska hyfsat och enligt uppgift har han nu fått lämna sjukhuset.

Lennart Granberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons