Annons

Här finns bröllopsinspiration att hämta

Bröllopsfilmer för att komma i rätt stämning och få inspiration.
Borås • Publicerad 10 maj 2008

Bröllopsfixaren

Bröllopsfixaren är en romantisk komedi om kärleken, ödet och andra saker man inte kan planera för. Jennifer Lopez spelar rollen som framgångsrik bröllopsplanerare. Hon kan alla knep och tricks. Hon kan alla regler. Men när hon faller handlöst för en brudgum bryter hon den viktigaste regeln av alla.

Annons

Fyra bröllop och en begravning

Åtta vänner, fem präster, elva bröllopsklänningar, sexton svärföräldrar, 2000 champagneglas och två människor som är skapta för varandra, men är för upptagna med att gå på bröllop för att upptäcka det. Det är ingredienserna i en av de mest charmerande och romantiska komedierna någonsin. Filmen hyllades av publiken och kritikerna världen över.

Min bäste väns bröllop.

Vad gör man när ens bäste vän plötsligt vill gifta sig - med en annan?

I åratal har Julianne och Michael varit bästa vänner, trots att hon visste att Michael egentligen ville mycket mer än så. Men nu har han precis berättat att han skall gifta sig - med en snygg, intelligent och rolig kvinna som är arvtagare till miljoner.

Mitt stora feta grekiska bröllop

Toulas pappa Gus anser inte bara att alla människor vill vara greker, han tycker också att en bra grekisk flicka har tre uppgifter i livet; gifta sig med en trevlig grekisk pojke, föda grekiska bebisar och livet ut laga mat åt allihopa. Toula är redan 30, men har inte lyckats med någonting av detta. Hennes liv är lika trist som hennes kläder, frisyr och sätt. Vändpunkten kommer dock när hon träffar en snygging...

Monsunbröllop

Under monsunregnens tid återvänder familjen Verna till New Delhi från spridda håll i världen för ett "sista-minuten-bröllop". Vi får följa fem olika berättelser som vävs samman och för fram olika bilder av kärleken och hur den rör sig över klassgränser, landgränser och moraliska skiljelinjer.

Muriels bröllop

Annons

Muriel är en självömkande, ABBA-dyrkande och överviktig ung kvinna på jakt efter kärlek. Hon bor i en liten stad i Australien och passar inte riktigt in. Hennes favoritsysselsättning är att vara med på andras bröllop, men hon tröttnar på att ständigt bara vara en iakttagare av kärleken.

Wedding Crashers

I komedin Wedding Crashers har två singelkillar en speciell hobby – att våldgästa bröllop. Det spelar ingen roll om det handlar om ett italienskt, judiskt, irländskt, kinesiskt eller hinduiskt bröllop. Livet är en fes, tills den dagen då John träffar Claire och leken plötsligt blir allvar.

KÄLLA: Brollopsguiden.se

Snezana Bozinovska
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons