Annons

Få spår efter brutala dråpförsöket

Inga gripna och inga misstänkta.
Borås • Publicerad 4 november 2014

Utredningen om det brutala dråpförsöket på Sjöbo under söndagens morgon står ännu still.

– Vi har inte kommit så mycket framåt i utredningen sedan den påbörjades i söndags. Vi väntar fortfarande på att kunna prata med den skadade mannen, säger Hans Kinander vid länskriminalen i Borås.

Annons

Offret, en man i 25-årsåldern, skadades under söndagsmorgonen allvarligt i sitt hem då han mottog knivhugg i både magen och ansiktet. Nu väntar man på att hans tillstånd ska förbättras för att kunna prata med honom och få en bättre bild av vad som hänt.

Förövarna var enligt vittnesuppgifter maskerade, och länskriminalpolisen har ännu inte många svar på vad som hände och vilka som genomförde dådet.

– Vi inväntar fortfarande svar från den tekniska analysen som genomfördes på plats. Det är därför svårt att i nuläget säga mycket mer om vad som hänt. Vi har inte heller några misstänkta för brottet, säger Hans Kinander.

Händelsen rubriceras som försök till dråp. Enligt polisen var offrets tillstånd allvarligt men stabilt under tisdagen.

Niclas Liljenby
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons