Annons

Enhetschefen slutar: "Bra ställe"

Magdalena Pettersson, enhetschef på äldreboendet Distansgatan 7, lämnar sitt vikariat för nya uppdrag inom stadsdel Öster.
Borås • Publicerad 20 maj 2014
Foto: 
Foto: 

–Det fanns i planerna sedan tidigare, jag har fått ett nytt spännande uppdrag inom Borås stads nya demenscenter på Bodagatan 36, säger Magdalena Pettersson.

Sedan Erika Lörinczy lämnade Distansgatan 7 har Pettersson gått på ett vikariat som ursprungligen sträckte sig till 31 augusti, men lämnar alltså för nya uppdrag redan nu.

Annons

– Distansgatan är ett fantastiskt bra ställe, men jag var bara tillfrågad att vara enhetschef över sommaren. Så det här handlar inte om att jag lämnar min tjänst, säger Magdalena Pettersson.

Hon ersätts av Christina Sjölin, som tidigare har arbetat som samordnare på Distansgatan 7 och framöver ska leda verksamheten på ett vikariat under sex månader tillsammans med Maryam Karvan Kiani.

Erik Terneborn
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons