Annons
En man som misstänks för grov misshandel efter ett knivbråk på Hässleholmen fördes till Sahlgrenska eftersom man befarar handskador som kräver specialistvård.
Borås • Publicerad 28 februari 2011

Två andra personer fördes till sjukhuset i Borås efter händelsen på måndagsmorgonen. Någon av dem kan ha fått ett stick eller hugg mot ryggen, men ingen av dem har skador som anses livshotande.

Alla tre skadade är män och den misstänkte är i 25-årsåldern.

Annons

Bråket inträffade i ett studentboende där fyra, fem personer bodde. I lägenheten fanns ytterligare ett par personer och de har förhörts som vittnen.

Strax före halvnio på morgonen kom larmet om bråket, vilket ledde till ett stort polispådrag och ett par ambulanser skickades till adressen.

Alla skadade stod på egna ben när polisen kom, fast det finns misstanke om att åtminstone någon kan ha utsatts för grov misshandel. Den misstanken kan användas om någon fått allvarliga skador eller om knivar eller andra farliga vapen används.

Lägenheten spärrades av för teknisk undersökning som genomfördes underförmiddagen.

Lennart Granberg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons