Annons

Distansgatan 7 kan bli tv-succé

Ullared och färjan. Nästa stora reality-tv-succé kan komma från Borås. Just nu filmar TV4 på Distansgatans äldreboende.
Borås • Publicerad 29 september 2010
? Det skall bli en varm serie som visar den glädje som finns här, säger enhetschefen Erika Lörinzy om TV4:s realityserie om Distansgatans äldreboende.
? Det skall bli en varm serie som visar den glädje som finns här, säger enhetschefen Erika Lörinzy om TV4:s realityserie om Distansgatans äldreboende.Foto: BT Arkiv

Det är en minst sagt händelserik vecka för boende och personal på Distansgatan. I morgon får man pris som årets bästa äldreboende och igår påbörjade TV4 inspelningarna som skall resultera i en ny programserie till våren.

Åtta avsnitt á 30 minuter är planerade och Anna Olsson som producerar serien för Titan ser fram emot att skildra livet på Distansgatan.

Annons

– Det skall bli en varm serie som visar den glädje som finns här. Både bland boende och personal.

Ett par personer kommer att väljas ut som huvudkaraktärer. Men vilka är ännu inte bestämt. Inspelningarna kommer att pågå till december och enhetschef Erika Lörinczy är förhoppningsfull.

– Det kommer att bli jätteroligt, säger hon.

Victor Fridén
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons