Annons

Chatta med Borås toppolitiker

Är du fortfarande osäker på vilket parti som ska få din röst i söndagens val? Nu har du chansen att ställa dina frågor direkt till Borås toppolitiker.
Borås • Publicerad 8 september 2022 • Uppdaterad 9 september 2022

På fredag arrangerar Borås Tidning en chatt med Borås politiker. Representanter från partiernas har en knapp halvtimme på sig vardera att svara på frågor från er läsare. Chattarna hittar du på bt.se eller i vår app MinBT.

– Missa inte den här chansen att fråga vad just du undrar över. Chattformatet ger en bra möjlighet att på ett enkelt sätt få svar direkt, säger Carl Lind, BT:s redaktionschef.

Annons

Frågorna ställer du enklast i chatten, men du kan också skriva din fråga i kommentarsfältet till den här artikeln eller mejla carl.lind@bt.se. Skriv tydligt vilken politiker som ska svara på just din fråga.

Förutom att svara på era frågor kommer också partierna spela in korta ”tal till er invånare” där de under 90 sekunder ska argumentera varför man ska rösta på just dem.

Chattarna och ”talen” hittar du på sajten från och med fredag.

Schemat för chattarna

Fredag 9 september

10.00: Annette Carlson, Moderaterna

10.30: Therese Björklund, Socialdemokraterna

11.00: Kerstin Hermansson, Centerpartiet

11.30: Andreas Exner, Sverigedemokraterna

13.00: Niklas Arvidsson, KD

13.30: Linnea Johansson Kläth, Miljöpartiet

14.00: Anna Svalander, Liberalerna

14.30: Stefan Lindborg, Vänsterpartiet

Carl LindSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons