Annons

Budbil stals på Bryggaregatan

En fräck kupp utfördes i centrala Borås under måndagen då en mindre lastbil stals när den stod parkerad. Senare under eftermiddagen återfanns den dock med delar av lasten borta.
Borås • Publicerad 13 september 2010

En budbil, av typen mindre lastbil, stals under måndagen från Bryggaregatan där den stod parkerad. Händelsen inträffade vid lunchtid då föraren höll på att lasta av ett paket. Under tiden stod budbilen med motorn igång och tjuven ska då ha hoppat in i budbilen och sedan försvunnit med den från platsen. Föraren tog sig efter det till polisstationen i Borås där han anmälde stölden.

Senare under eftermiddagen hittades budbilen övergiven, någon kilometer från stöldplatsen, på Katrinehillsgatan. Ett antal paket ska då ha fattats från lasten. Polisen har i nuläget inga misstänkta till stölden som klassas som grov.

Anna Claesson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons