GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

BT:s reporter ger sig ut på husbilsturné – för att träffa läsare

Publicerad 21 juli 2021 • Uppdaterad 21 juli 2021
BT:s reporter Ingemar Brink återupplivar ett succékoncept och tar sig en tur runtom i Sjuhärad för att träffa läsare.
BT:s reporter Ingemar Brink återupplivar ett succékoncept och tar sig en tur runtom i Sjuhärad för att träffa läsare.

Du ska ta husbilen runt om i Sjuhärad för BT:s räkning. Hur kommer det sig?

– För så där tio år sedan cyklade jag två somrar Sjuhärad runt och rapporterade i BT. Många intressanta upplevelser och läsarkontakter kompenserade för tunga uppförsbackar. Nu rullar jag vidare med husbilskryssning istället. Tekniska framsteg skapar spännande möjligheter. Jag ska rapportera direkt på bt.se med text, foto och även rörliga bilder. Sedan sammanfattar jag för morgondagens tidning.

Ser du fram emot att träffa några särskilda människor?

– Alla som gör intressanta saker eller har något roligt eller märkligt att berätta. Gärna personer som vi aldrig sett till i spalterna tidigare. Vem gör den nyaste musiken? Vem har den tjusigaste 50-talsbilen? Tjusigaste trädgården? Den fräckaste A-traktorn? Kantarellrekordet? Det konstigaste trädet? Vilka är Sjuhärads sju underverk? Här räknar jag med många bra tips från läsarna.

Vilka platser/orter tänker du besöka?

– I bakfickan har jag ett par personliga favoriter som jag gärna uppsöker. Men främst ska läsarna styra. Överraska mig! På cykel hade jag en förutbestämd rutt att följa. Fyra hjul ger större frihet och jag kan ganska snabb röra mig över hela Sjuhärad.

Hur länge gör du det här?

– Sista veckan i juli, 26:e till 30:e. Men jag tar gärna emot tips redan nu på ingemar.brink@bt.se.

Sebastian StrandSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.

Läs mer