Annons

Boråskafé åter i prestigefylld guide: "Är på väg att bli bäst i Sverige"

Fyra frågor till...
Borås • Publicerad 30 juni 2014
Foto: Erika Arnadottir
Foto: 

... Milad Ramezankhani på Café Viskan, om att kaféet för andra året i rad får betyget "mycket god klass" av restaurangguiden White Guide.

Hur viktigt är det att rekommenderas av White Guide?

Annons

– Det betyder jättemycket för alla i branschen. Det är ett kvitto på att vi gör rätt.

Ni var med i förra årets White Guide också, har ni märkt av någon tillströmning av kunder sedan dess?

– Det är alltid kul att få utmärkelser, och vi har framför allt märkt att vi fått många likes på Facebook och Instagram. Det är väldigt bra marknadsföring.

Ni fick utmärkelsen "mycket god klass", hur långt är det kvar till nästa steg, "mästarklass"?

– Vår ambition är att bli Sveriges bästa kafé. Vi har det som en stående punkt på våra personalmöten och vill hela tiden bli ännu bättre. Man ska komma ihåg att vi bara funnits sedan 2005. Att bli Sveriges bästa kafé är inte helt omöjligt. Vi är på god väg.

Hur ska ni göra för att nå dit?

– Vi har väldigt engagerad personal, utan dem skulle det aldrig gå. Sedan är det också viktigt att hålla sig uppdaterad. Man kan inte bara sälja kaffe och bulle, det gäller att hålla koll på nya trender och kunna förändra sig också.

Anna Liljemalm
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons