Annons

Andreasson (V) mejlbombas av Sjömarkenföräldrar

Hallå där Lennart Andreasson (V), ordförande i stadsdelsnämnd Väster som nu mejlbombas av föräldrar med barn i Sjömarkenskolan.
Borås • Publicerad 12 april 2011
Foto: 

Hur många mejl har du fått?

– Jag har hunnit svara på 96 eller 97 mejl, och jag har nog fått 150 mejl. Men jag ska svara på alla. En del skickar kommentarer tillbaka, så då svarar jag igen. Det tar lite tid.

Annons

Hur mycket tid har du lagt på detta?

– Jag är ju fritidspolitiker, så jag har ingen stab som svarar åt mig. Det gör jag själv, på nätterna. De sista nätterna har jag inte sovit mer än 3-4 timmar.

Vad är din reaktion på mejlkampanjen?

– De får driva sin kampanj som de vill. Men om jag ska göra ett seriöst jobb måste jag ju få fram ett bra beslutsunderlag oavsett antalet mejl jag får. Jag är ju inte Svinarps starke man utan ordförande i en demokratisk nämnd.

På torsdag är du inbjuden till föräldramöte. Ska du gå?

– Oavsett vad jag redan var inbokad på tidigare så är jag tvungen att gå, annars säger de att jag är feg och smiter undan. Men jag tror inte att jag har något besked att komma med då.

Anne Bengtsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons