Annons

AC/DC-biljetter värda övernattning

Halv åtta lade sig Joakim Sjöhem utanför Borås Turistbyrå för att få tag på biljetter i morgon.
Borås • Publicerad 16 december 2008
Joakim Sjöhem köar för biljetter till AC/DC på Ullevi i sommar, han får moralsikt stöd inför natten av Caroline och Andreas Johnson samt Victoria Coulianis.
Joakim Sjöhem köar för biljetter till AC/DC på Ullevi i sommar, han får moralsikt stöd inför natten av Caroline och Andreas Johnson samt Victoria Coulianis.Foto: PeGe Johansson

I morgon 09.00 släpps biljetterna till AC/DC konserten på Ullevi 21 juni.

Tisdag kväll 19.30 parkerade sig Joakim Sjöhem utanför Borås Turistbyrås biljettförsäljning för att vara först i kön och köpa biljetter till bror, syster och pappa Benny.

Annons

– Jag har moraliskt stöd av Caroline och Andreas Johnson samt Victoria Coulianis, dom ska inte sova över i natt ,då är jag ensam säger Joakim Sjöhem.

AC/DC var i Sverige för åtta år sedan, i vinter gör dom en turné med två spelningar i Globen, Stockholm. Men sommarturnén är storsatsningen på Nya Ullevi i Göteborg.

– Det är inte första gången jag övernattar för att kunna köpa konsertbiljetter, jag har sett en hel del stora band i Sverige, Iron Maiden och Mötley Crue för att nämna några. Det är värt att frysa i natt för att få bra biljetter till AC/DC säger Joakim Sjöhem och sveper dunsovsäcken tätt intill sig.

AC/DC är ett hårdrocksband från Sydney, Australien som bildades i november 1973 av Angus Young och Malcom Young. Namnet kommer från AC/DC = Alternate Current/Direct Current (växelström/likström). Vissa menar att AC/DC var pionjärer inom hårdrocken, medan andra menar att musiken snarare bör klassas som rock 'n' roll. Deras album har sålt över 150 miljoner exemplar och räknas därmed som det näst mest framgångsrika hårdrocksbandet, med låtar som Hell's Bells, Back in Black, Highway to Hell, T.N.T. och Thunderstruck.

Källa: Wikipedia

PeGe Johansson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons