Annons

30-åring anhållen efter urspårad fest

Privatfesten i Målsryd spårade ur totalt och en man i 30-årsåldern sitter nu anhållen, misstänkt för flera fall av misshandel, olaga hot samt skadegörelse.
Borås • Publicerad 6 april 2014

Larmet till Polisen kom klockan 01.15, en man gick bärsarkagång på en privat fest på Målsryd.

– Han ska ha slagit tre personer på platsen, och även hotat flera. Den här personen ska även ha slagit sönder något, säger Björn Wehlou, inre befäl vid Boråspolisen.

Annons

Mannen grips på plats av en polispatrull. Han sitter nu frihetsberövad för flera fall av misshandel, skadegörelse och olaga hot.

– En misshandlad person fördes med ambulans till sjukhus, men vi har ingen riktig bild av hur allvarliga de skadorna var, säger Wehlou.

30-åringen var kraftigt berusad när han greps och kunde därför höras av polis först under söndagen. Nu sitter han anhållen, samtidigt som det pågår kompletterande förhör.

Erik Terneborn
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons