Annons

Körde rattfull på R40 - blev av med körkortet

En personbil stoppades vid en kontroll på R40 vi fyratiden. Föraren blåste positivt och misstänks för grovt rattfylleri.
Publicerad 1 juni 2018
HÖRBY 2018-05-05 Polis på plats på Nya Torg i Hörby på lördagskvällen efter att två unga män har skadats i ett stort bråk. Enligt polisen har de fått stick- eller skärskador. De två fördes till sjukhus i ambulans. Det är inte känt hur allvarliga skador de fått, men polisen rubricerar det inträffade som försök till mord. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
HÖRBY 2018-05-05 Polis på plats på Nya Torg i Hörby på lördagskvällen efter att två unga män har skadats i ett stort bråk. Enligt polisen har de fått stick- eller skärskador. De två fördes till sjukhus i ambulans. Det är inte känt hur allvarliga skador de fått, men polisen rubricerar det inträffade som försök till mord. Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Foto: Johan Nilsson/TT

En personbil stoppades på riksväg 40 vid Grönkullemotet vid fyratiden på fredagsmorgonen. Vid kontrollen blåste föraren, en man i 30-årsåldern, positivt för grovt rattfylleri.

– Han ska nyktra till sedan kommer han höras under förmiddagen. Sedan är hans körkort omhändertaget också, säger Robert Cleverup, stationsbefäl vid Boråspolisen.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons