Guiden

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.
Bollebygd • Publicerad 3 juli 2019
Dagens kör under ledning av Torbjörn Widfeldt bjuder på Musik i sommarkväll på torsdagen.
Dagens kör under ledning av Torbjörn Widfeldt bjuder på Musik i sommarkväll på torsdagen.Foto: Anne Engström

ALLSÅNGSTIPS MED ”BLOMMAN”

Hjärngympa: Jan ”Blomman” Blomgren leder allsångstipset i kväll (även onsdag 10 juli). LÖs musikaliska klurigheter. Servering finns och hällbakat bröd kan köpas.

Bollebygds hembygdspark onsdag 3 juli kl 18.

MUSIK I SOMMARKVÄLL

Musik: Dagens kör under ledning av Torbjörn Widfeldt framför programmet ”Vind och vidd och ett oändligt hem” – om livets gåva, frihet och ansvar. Trestämmiga körsånger med texter av bland andra Margareta Melin varvat med textläsningar av Anne Liisasdotter.

Bollebygds kyrka torsdag 4 juli kl 19.

VETERANFORDONSTRÄFF

Fordon: Ta med ditt veteranfordon och visa upp det eller njut av att titta på andras fordon några torsdagar i sommar. Passa på när du är på plats att titta in på Lions loppis inne i stationen (öppen måndag–fredag kl 16–19 och lördag kl 11-14).

Hindås station torsdag 4 juli kl 18–20.

DRIVE IN-BINGO

Spel: Töllsjö bingoallians ordnar drive in-bingo på tisdagar. Fika och korv serveras i pausen. Hällingsjö IF har sin drive in-bingo på lördagar. Brickor kan köpas en timme före start.

Holmängen i Töllsjö tisdagar kl 18.45. Björkängsvallen i Hällingsjö lördagar kl 14.

KONST OCH HISTORIA

Utställningar: Kerstin Een ställer ut akvarell och akryl på Galleri Gyllene Hinden till och med den 31 juli. Föreningsarkivet i Bollebygd ställer ut Brandförsvarets historia på galleri Odinslund i Bollebygds bibliotek till mitten av augusti.

Galleri Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15. Galleri Odinslund i Bollebygd, bibliotekets öppettider.

Anne EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.