Annons

Guiden

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.
Bollebygd • Publicerad 2 maj 2019
Gå på loppis i Morjhults gamla skola den 1 maj.
Gå på loppis i Morjhults gamla skola den 1 maj.Foto: Anne Engström

LOPPMARKNAD PÅ 1 MAJ

Loppis: Morjhults byalag firar 1 maj med loppmarknad.

Morjhults gamla skola onsdag 1 maj kl 10–13.

Annons

FÖRSTA MAJ-FIRANDE

Politik: Socialdemokraterna i Bollebygd har ingen egen demonstration. I år blir det ett nedtonat arrangemang i partilokalen innan man åker till Borås eller Göteborg och demonstrerar. Peter Rosholm inledningstalar och Anja Erika står för sång, musik och tankar. Fika och varmkorv serveras.

S-lokalen i Bollebygd onsdag 1 maj kl 12–13.

HANDBOLLSCUP

Handboll: Handbollsklubben BAFF i Bollebygd arrangerar en handbollscup som pågår hela lördagen. Gå dit och heja på de lokala spelarna.

Bollebygdsskolans idrottshall lördag 4 maj, hela dagen.

AV OCH OM OLLE ADOLPHSON

Musik: Åsa B Johansson (sång, violin, dragspel, piano) och Johan Ludvig Rask (sång, gitarr, slagverk) presenterar kända och okända visor av Olle Adolphson. Biljetter finns hos Gyllene Hinden eller kan köpas via Hindås stations hemsida.

Hindås station söndag 5 maj kl 16.

UTSTÄLLNINGAR

Annons

Konst: Vuxenskolans akvarellelever har elevutställning på Galleri Odinslund i Bollebygds bibliotek med vernissage på lördag den 4 maj. Utställningen är kvar till och med den 25 maj. Galleri Gyllene Hinden firar sitt tioårsjubileum med en samlingsutställning av medlemmarnas konst och konsthantverk. Den pågår 4–29 maj.

Galleri Odinslund i Bollebygd, bibliotekets öppettider. Galleri Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15.

Anne EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons