Annons

Guiden

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Bollebygd.
Bollebygd • Publicerad 13 mars 2019
Vägkorset i Bollebygd är en samlingsplats. I kväll bildas en förening för den fortsatta driften.
Vägkorset i Bollebygd är en samlingsplats. I kväll bildas en förening för den fortsatta driften.Foto: Anne Engström

GÅ PÅ KOMMUNFULLMÄKTIGE

Politik: Politik kan vara spännande. Hör vad våra folkvalda har att säga om kommunal borgen till fiber, vad kommunstyrelsens ordförande svarar på frågor om hur Bollebygds kommun ska behålla och rekrytera personal och planerna på skola/förskola vid Kulla med mera. Följ mötet på plats eller via kommunens hemsida.

Bollebygdsskolans matsal torsdag 14 mars kl 17.

Annons

KURIOSAKAFÉ

Kafé: Njut av en god fika och fynda kuriosa på loppisen på andra våningen i Hultafors bygdegård/station. På lördag utlovas nygjorda semlor till kaffet.

Hultafors station lördag 16 mars kl 11–14.

GÅ TIPSPROMENAD

Hjärngympa: Hestrafors IF:s supporterklubb arrangerar tipspromenad fem söndagar i rad, med premiär nu på söndag. Kaffe och våfflor serveras i klubbstugan.

Hestrafors IF:s klubbstuga söndag 17 mars, start kl 10–11.

FIKA PÅ VÄGKORSET

Kafé: Kafé Vägkorset (gamla krogen i Bollebygd) har öppet med frivilliga krafter och erbjuder både fika till självkostnadspris och gemenskap. Om du vill engagera dig extra kan du bli medlem i föreningen i samband med årsstämman i kväll, den 13 mars klockan 19, för valfri summa från 10 kronor och uppåt.

Vägkorset i Bollebygd, öppet måndag–onsdag kl 10–14.

UTSTÄLLNINGAR

Annons

Konst: Galleri Odinslund i Bollebygds bibliotek visar akvareller av Ingegerd Ahlborg till och med den 30 mars. Galleri Gyllene Hinden visar Ester Kamariks akvareller till och med den 27 mars. Boy konsthall visar ”Daydreams – a dialogue in blue” av Hanna Larsson (virkat och sytt) och Terese Molin (vävt).

Galleri Odinslund i Bollebygd, bibliotekets öppettider. Galleri Gyllene Hinden i Hindås, öppet måndag–fredag kl 12–18, lördag–söndag kl 12–15. Boy konsthall i Bollebygd, öppet torsdag–fredag kl 16–19, lördag kl 12-16.

Anne EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons