Annons

Bröt sig in i bostad och rånade man

Flera män bröt sig under lördagskvällen in i en bostad i centrala Bollebygd och rånade en man i 55-årsåldern på kontanter.
Bollebygd • Publicerad 20 februari 2011

Rånet inträffade vid halv sju på lördagskvällen i centrala Bollebygd. Två till tre män tog sig då in i den 55-åriga mannens bostad och rånade honom. Enligt polisen blev inte bytet speciellt stort utan omfattade mest kontanter. 55-åringen fick vissa skador under rånet och fördes till sjukhus för kontroll. Skadorna ska dock inte ha varit allvarliga.

Under söndagen genomförde polisen en teknisk undersökning i bostaden och förhörde både 55-åringen och andra som kunde tänkas veta något. I nuläget har de inga misstänkta och har bara fått knapphändiga uppgifter om en eventuell flyktbil. Polisen vill inte uttala sig om huruvida rånarna var beväpnade eller inte.

Anna Claesson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons