Annons

Boy konsthall har digital visning

När många håller sig hemma tar Boy konsthall i Bollebygd nätet till hjälp för att visa sin senaste utställning.
Bollebygd • Publicerad 6 februari 2021
Maja Östebro och Lotta Snijder ställer ut smyckekonst på Boy konsthall i Bollebygd. Under lördagen kan man träffa dem på Instagram.
Maja Östebro och Lotta Snijder ställer ut smyckekonst på Boy konsthall i Bollebygd. Under lördagen kan man träffa dem på Instagram.Foto: Anne Engström

Boy konsthall drivs av systrarna Maja Östebro och Sara Östebro och hållet till i en ganska liten lokal i torghuset i Bollebygd, där det med hänsyn till ytan just nu bara kan komma in två personer åt gången.

Konsthallen visar just nu smyckekonst av Maja Östebro och Lotta Snijder. Utställningen är en del av deras examensutställning och har det gemensamma temat människokroppen.

Annons

De två galleristerna har sett att många i dessa dagar väljer att inte ge sig ut bland andra människor och därför ordnar de en digital visning på Instagram i dag lördag klockan 11. Både Maja Östebro och Lotta Snijder kommer att finnas på plats för att berätta och svara på frågor.

För den som ändå vågar sig på att besöka utställningen finns den på plats till och med den 20 februari och utställningen är öppen torsdag–lördag.

Anne EngströmSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons