Annons

Bollebygd siktar på nytt rekord

Bollebygds framgångar på riksrankningen vid insamlingen till Världens Barn gav mersmak. Nu satsas det för ännu bättre resultat i år.
Bollebygd • Publicerad 24 september 2010

Bössor står utställda i de flesta affärer, skolkampen har börjat, boken ”Noveller för Världens Barn” finns till försäljning på bokhandeln och biblioteket. I år tycks allt fler personer ha egna insamlingar genom att låna bössor på Swedbank eller uppvakta varandra med en penninggåva till Världens Barn.

Hittills har i år insamlats mer än 30000 kronor.

Riksinsamlingsdagarna är 9 och 16 oktober. I Bollebygd har man helgen 16–16 oktober bösskramlare på torget, utanför Hemköp och vid Statoil. I Gula Huset är det den 16 oktober öppet hus med servering, filmvisning från Världens Barn hjälparbeten, lottförsäljning med mera. La Familia och Bollebygds krog har Världens Barnmåltider 9–16 oktober.

Anne Engström
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons