Annons

Biltjuven bakom bogseringsolycka hade ännu mer på samvetet

Den knarkpåverkade biltjuv som som orsakade en märklig bogseringsolycka på riksväg 40 vid Bollebygd strax före nyår åtalades i går för en rad bilstölder. Och i dag kom ännu fler åtal mot honom.
Bollebygd • Publicerad 11 januari 2008

Den 25-årige mannen som kommer från Göteborgstrakten åtalas även för att ha stulit en annan bil i Göteborg och ha kört omkring i den i flera dagar tillsammans med en 34-årig kamrat. Dessutom stal de en annan bils registreringsskyltar och satte på den stulna bilen.

Men strax därefter tog männens turné på de västsvenska vägarna slut i trakten av Stenungsund när de fastnade i en nykterhetskontroll. 24-åringen satt då bakom ratten påverkad av amfetamin och cannabis. Hos kamraten hittades samtidigt små mängder av cannabis.

Nu åtalades de följaktligen för bland annat bilstöld, märkesförfalskning, grov olovlig körning, narkotikabrott och rattfylleri. De har redan erkänt de flesta brotten.

Niclas Sennerteg
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons