Annons

Del fyra i Bo-podden: Han begränsas av studentinkomsten

Är det lätt eller svårt att hitta bostad i Borås? I en poddserie i sex delar kommer vi att träffa människor som berättar om sina erfarenheter ute i bostadsdjungeln.
Beta Borås • Publicerad 4 maj 2018 • Uppdaterad 9 maj 2018

I bostadspoddens fjärde avsnitt gästas vi av Johan, en student från Nykvarn i Södermanland. Johan bor just nu i en studentlägenhet på 25 kvadratmeter där han trivs jättebra. Dock letar han ändå ny lägenhet då han är osäker på om han ska fortsätta studera till hösten, i så fall sägs hans studentlägenhet automatiskt upp.

Då Johan är relativt nyinflyttad i Borås placeras han långt bak i bostadsköerna. Men han vill gärna stanna i staden och har en del idéer om hur man kan gå till väga för att lösa bostadssituationen.

Jonathan DahlénSkicka e-post
Det här innehållet är producerat av Beta Borås. Beta Borås är en testredaktion i ett forskningsprojekt med syfte att skapa nya sätt att göra lokal samhällsjournalistik riktat till målgruppen 25-35 år. Projektet pågår till 30 september 2018 och är ett samarbete mellan Borås Tidning, Södertörns högskola, Rise Interactive och Lindholmen Science Park.
Annons
Annons
Annons
Annons