Annons

Del fem i Bo-podden: Snart fyra i en etta

Är det lätt eller svårt att hitta bostad i Borås? I en poddserie i sex delar kommer vi att träffa människor som berättar om sina erfarenheter ute i bostadsdjungeln.
Beta Borås • Publicerad 7 maj 2018 • Uppdaterad 9 maj 2018

I avsnitt fem av bostadspodden träffar vi Eddie från Västerås. Han flyttade till Borås för tre år sedan och har sedan dess letat lägenhet. Han har haft en hel del andrahandskontrakt och bor nu tillsammans med sin sambo och dotter i en etta. Då de väntar ytterligare tillökning är de på jakt efter något större.

Eddie menar att priserna i Borås är betydligt högre än i exempelvis Västerås. Han tror inte att han är ensam om att ha svårt att få tag på lägenhet i Borås, de flesta av hans vänner och bekanta har liknande erfarenheter.

Jonathan DahlénSkicka e-post
Det här innehållet är producerat av Beta Borås. Beta Borås är en testredaktion i ett forskningsprojekt med syfte att skapa nya sätt att göra lokal samhällsjournalistik riktat till målgruppen 25-35 år. Projektet pågår till 30 september 2018 och är ett samarbete mellan Borås Tidning, Södertörns högskola, Rise Interactive och Lindholmen Science Park.
Annons
Annons
Annons
Annons