Annons
Innehåll från BORÅS BIL

Invigningsdags för Borås Bil: Peugeot och Citroën flyttar in i ny hall

Det är dags att inviga Borås Bil nya bilhall. Här kan du provköra Peugeot och Citroën, allt från minsta personbilen till största transportbilen. Besök hallen och undersök om du har en framtid tillsammans med någon av bilarna.
Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se.

Borås Bil är det familjeägda företaget sedan 1936 och drivs idag av systrarna Kristina Carling och Katarina Nilsson. Här värderas relationer högt, både när det gäller kollegor och kunder. Perla Abdulahad började jobba extra i receptionen på helgerna för att sedan övergå till ett arbete som bilförsäljare. Idag är hon försäljningschef på Borås Bil.

– Jag trodde verkligen inte att jag skulle hamna här under tiden jag studerade textildesign, det är ju en helt annan bransch. Det visade sig att jag från början tyckte att det var otroligt roligt att träffa och hjälpa kunder, något jag ju gjorde redan när jag arbetade som receptionist. Jag trivdes så otroligt bra under min period som timanställd i receptionen, vilket var anledningen till att jag valde Borås Bil.

”Vi kommer bemöta våra gäster och kunder med ett gott värdskap och en härlig känsla”

– När jag var inne på mitt sjätte år som bilförsäljare kände jag att jag var redo för en ny utmaning. Jag behövde en ny utmaning, utvecklas, lära mig nytt. Precis i rätt tillfälle fick jag förfrågan om att bli försäljningschef för Peugeot, Citroën och Maxus. Det tyckte jag var en perfekt utmaning! Min roll innefattar personalansvar, att driva försäljningen och säkerställa att invånarna i Sjuhärad har Borås Bil som förstahandsval när de ska köpa bil, säger Perla.

Perla beskriver de franska bilarna Peugeot och Citroën som snygga bilar med stort fokus på design och komfort.
Perla beskriver de franska bilarna Peugeot och Citroën som snygga bilar med stort fokus på design och komfort.

Den nya hallen som nu ska invigas ligger bredvid huvudanläggningen, i hallen kommer fem anställda att arbeta – Perla, två transportbilssäljare vid namn Ronny Stensson och Niklas Holmquist samt de två personbilssäljarna Hadi Abdulahad och Hedda Andersson. Här finns ett brett sortiment av bilar från Peugeot och Citroën.

”När man köper en fransk bil får man väldigt mycket bil för pengarna, fransmännen fokuserar på mycket och bra utrustning”

– Vi kommer att kunna erbjuda allt från den allra minsta bilen i A-segmentet till den största transportbilen. Vi har bilar som drivs med bensin och diesel, elbilar och hybrider, säger Perla.

I hallen utlovas ett personligt bemötande. Att vara här är som att få en inblick i den distinkta franska bilkulturen, det är svårt att inte känna sig fascinerad och inspirerad av det man ser. Kunden står i huvudfokus och ska känna sig sedd, hjälpt och inkluderad.

Borås Bil nya bilhall invigs lördag den 27 april, alla är välkomna, det kommer att vara oslagbara priser.
Borås Bil nya bilhall invigs lördag den 27 april, alla är välkomna, det kommer att vara oslagbara priser.

– Vi kommer bemöta våra gäster och kunder med ett gott värdskap och en härlig känsla. Vi är en mångsidig grupp av individer, bestående av både kvinnor och män, med olika personligheter och erfarenheter, något som är ovanligt i en bilhall, men det är en av våra styrkor. Genom att representera en bred mångfald av perspektiv och kunskaper är vi väl rustade för att möta alla kunders förväntningar och behov på ett komplett och engagerande sätt, säger Perla.

Hon beskriver de franska bilarna Peugeot och Citroën som snygga bilar med stort fokus på design och komfort. Att de oftast är Europatillverkade och därmed har korta leveranstider är ett stort plus.

”Att köpa bil är lite som en första dejt - man ses och ser om man har en framtid tillsammans!”

– När man köper en fransk bil får man väldigt mycket bil för pengarna, fransmännen fokuserar på mycket och bra utrustning. Citroën har satsat mycket på körkomforten som är oöverträffad för både korta och långa resor. En otrolig fördel med Peugeot är att du ofta får med GT-paketet för samma peng som en lägre utrustningsnivå – sportigare fälgar, tonade rutor och mycket annat, säger Perla.

Borås Bil erbjuder gratis provkörningar och har provkörningsmodeller i alla bilar de erbjuder.

– Man får känna på bilen innan man köper den, det är som att testa ett par skor innan man köper dem, man känner av om man har rätt känsla för hur bilen beter sig och kan ställa sig frågan om den passar ens livsstil. Jag brukar se det som en första dejt – man ses och ser om man har en framtid tillsammans!

I hallen finns bilar från Peugeot och Citroën, från minsta personbilen till största transportbilen.
I hallen finns bilar från Peugeot och Citroën, från minsta personbilen till största transportbilen.

Oslagbara priser och invigning

Borås Bil nya bilhall invigs lördag den 27 april, alla är välkomna, det kommer att vara oslagbara priser. Här finns bilar från Peugeot och Citroën, från minsta personbilen till största transportbilen. Nya Peugeot och Citroën-hallen finns i de lokaler som en gång hette Transportbilscenter som tidigare levererat 800 bilar per år.

Familjeföretag med anor från 30-talet

Borås Bil är ett familjeägt företag sedan 1936. Idag drivs det av systrarna Kristina Carling och Katarina Nilsson. Här hittar du bilar av märkena Volvo, Peugeot, Citroën och Maxus. Bolaget är även auktoriserad verkstad för Renault, Dacia, Polestar samt Lynk & Co.

Läs mer här om Borås Bil gruppen

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se