Annons
Innehåll från HÖGBERGS RÖR

Färdigt badrum till fast pris – allt ingår utom grå hår!

Nytt och fräscht badrum till fast pris. Ombyggnaden sköter sig själv utan att du behöver hålla koll på hantverkare eller oroa dig över skenande kostnader. Visst låter det som en våt dröm?
Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se.

Att renovera badrum är ofta ett efterlängtat lyft i hemmet och väl investerade pengar – oavsett om du bor i eget hus eller bostadsrätt. Men det kan också vara riktigt jobbigt och ge ett och annat grått hår.

Så många val och beslut som ska tas i takt med att tusenlapparna far i väg. Vilken toastol, kran, duschkabin eller fogmassa – det finns ingen ände på hur många detaljer som ska stämma. Och framför allt så vill man ha hantverkare som kan sitt jobb och levererar i tid. Utan att bli ruinerad på köpet.

”I vårt nya koncept ingår allt – från fog till kommod – inklusive moms och arbete.”

För att badrumsrenoveringen ska kännas enkel och säker har Borås äldsta VVS-företag, Högbergs Rör, tagit fram tre prisvärda badrumspaket där allt ingår. Konceptet som heter Högbergsbadrummet är alldeles nytt och finns sedan lanseringen att beskåda i Comfortbutiken på Sandlidsgatan.

– Du går in på vår hemsida eller ringer oss. Så kommer vi ut till dig inom en vecka. Då går vi igenom vilket av våra tre alternativ som passar dig bäst, säger Niklas Ahlberg, badrumsansvarig hos Högbergs Rör i Borås.

– Många privatpersoner tycker att det är smidigt att slippa ta massa olika beslut när badrummet ska renoveras. I vårt nya koncept ingår allt – från fog till kommod – inklusive moms och arbete.

bild 1/7
– Det är stort pussel med olika hantverkare som alla ska göra sin del. Men det är inget som du behöver tänka på. Vi sköter hela logistiken, säger säger Niklas Ahlberg, Högbergs Rör.
– Det är stort pussel med olika hantverkare som alla ska göra sin del. Men det är inget som du behöver tänka på. Vi sköter hela logistiken, säger säger Niklas Ahlberg, Högbergs Rör.
”Vi ritar vi upp ett förslag i 3-D, som visar det färdiga badrummet”

De tre paketen heter standard, premium och deluxe ¬ och kostar 149 900 kronor, 209 900 kronor och 239 900 kronor.

– Vi har lyckats pressa priserna utan att rucka på kvaliteten, säger Niklas Ahlberg som är snickare i botten men arbetat med badrum i många år.

Högbergs Rör levererar även totalentreprenad för unika badrum utifrån kundernas specifika önskemål. Processen är ungefär densamma. Du tar kontakt med Niklas eller någon av hans kollegor och bokar in ett kostnadsfritt hembesök.

– Då ritar vi upp ett förslag i 3-D, som visar hur det färdiga badrummet kommer att se ut innan vi påbörjar arbetet. När du är nöjd med offerten så skriver vi ett avtal och spikar startdatumet. Även här tar vi ansvar för att leverera ett färdigt badrum, säger han.

– Det är stort pussel med olika hantverkare som alla ska göra sin del. Men det är inget som du behöver tänka på. Vi sköter hela logistiken.

Högbergsbadrummet

Högbergs Rör i Borås erbjuder privatpersoner ett koncept med tre olika badrumsalternativ till fast pris. Då ingår allt. Arbetet utförs av certifierade hantverkare och produkterna kommer från välrenommerade tillverkare.

1. Standard: 149 900 kronor, inkl moms.

2. Premium: 209 900 kronor, inkl moms.

3. Deluxe: 239 900 kronor, inkl moms.

Om Högbergs Rör

Med sina drygt 70 medarbetare är familjeföretaget Högbergs Rör Borås äldsta VVS-företag. Bolaget grundades 1922 och gör alltifrån små badrumsrenoveringar hos privatpersoner till större entreprenader i mångmiljonklassen. Verksamheten är främst inriktad på entreprenader, VVS-installationer, reparationer och badrumsrenoveringar. Högbergs Rör har också en Comfortbutik i Borås där du kan hitta det mesta du behöver för ditt badrum. I december 2020 flyttade Högbergs Rör till handelsområdet Pro Stop på Sandlidsgatan.

Denna text är en annons producerad av Gota Media Brand Studio och inte av redaktionen. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på native@gotamedia.se