Annons
Nyheter

Sommarsol

Nyheter • Publicerad 25 maj 2008
Foto: 

Jag är jättelycklig och jag är som en duracellkanin.

De senaste 24h har jag haft så mycket adrenalin i kroppen så folk som har umgåtts med mig har blivit trötta på mig. Jag vet inte riktigt som har hänt..

Annons

Igår så var jag och min mor i varenda skoaffär i staden. Det mesta med klackar har varit på mina fötter där jag trallat runt och catwalkat i diverse butiker. Det blev två favoriter varav nummer ett var ett par skyhöga som jag säkerligen hade blivit längre än min kavaljer i. Nummer två var väldigt söta och multifunktionella dvs fungerar både på bal och student. Dock behövs en skomakare blandas in. Jag valde nummer två, än så länge.. Jag besökte även Brides&Beauties för att fixa lite småsaker inför baldagen. Man skall ju börja önska sig studentpresenter och jag har verkligen ingen idé, jag vet inte vad som är inom ramarna för denna uppståndelse. Är det någon som har förslag på vad "alla" önskar sig, skriv en kommentar. DET UPPSKATTAS !

Jag har tänkt lite och det är så lite tid kvar tills man är klar med skolan. Om två veckor så befinner jag mig på Spansk mark, närmare bestämt i Magaluf. Mer vet jag inte. Men det känns så långt bort men ändå så nära. Jag har jättemycket kvar att göra i skolan tills dess och det känns inte speciellt bra eftersom jag alltid gör allt i sista minuter då mitt motto lyder "det löser sig". Inget att rekommendera.

Jag skall även nämna att idag var jag på släktkalas (igen). Denna gång fyllde mitt kusinbarn 2 år. Hon är nog världens sötaste bortskämda lilla unge. Höjdar presenten var en fyrhjuling i modell mini som hon kan åka runt på. Två bast och sitt första fordon. På vägen hem funderade jag över om Barbie och Ken fortfarande existerar..

Ni läsare får ha en trevlig kväll medans jag skall ägna mig åt en geografianalys. / Adele

Adele Jänis
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons