Annons
Nyheter

Konfirmation och sjukhus

Nyheter • Publicerad 11 maj 2008
Foto: 

Gårdagen i ett nötskal...

Gårdagen började helt fantastiskt. Solsken, partytält och förväntingarna var på topp! Min syster skulle konfirmeras och kylen var full av smörgåstårtor. 3 stycken närmare bestämt för när vår släkt samlas så har vi ett internet Svenskt Mästerskap, i vem som kan äta mest..

Annons

Kyrkan var väl inte det roligaste men när vi kom tillbaka hem så satte festligheterna igång. Syrran fick paket, vi åt mycket smörgåstårta och snacket var igång. Bosse som sedvanligt tog en tupplur i solstolarna medans vi yngre och farmor var mest intresserade av småbarnen Nancy & Aron.

Kaffet serverades och till detta ytterligare 3 tårtor som man självklart var tvungen att smaka av (dock inte jag för jag gillade bara 2 av dem). Solen började gå mot andra sidan av huset och det blev helt plötsligt skönt att sitta ute och slippa den stekande solen. Efter mycket tjöt så splittrades släkten för denna gången och endast jag, farmor, mor, far och farmors syster var kvar och småpratade tills det blev alldeles för kallt.

Då blev jag sugen på att gå ut eftersom flera vänner till mig hade kommit hem från olika världsdelar och jag kände att det skulle bli en bra partykväll trots att några av mina vänner svek. Men sagt och gjort, förfesten fixades och stämningen blev bättre, men jag hade lite ont i magen.

Tid nog för att åka till krogen så hade jag rejält ont i magen och funderande på att åka hem, men jag missar ju aldrig något så detta skulle inte bli första gången. Så en kort stund senare så befann jag mig på Trägårn' och beställde in ett glas VATTEN! Jag mådde sämre och sämre och sa till min vapendragare Lisa att jag skulle röra mig hemåt. Samma sak sa jag till min mor. Men jag hann inte mycket längre än till entrén då jag knappt kunde stå längre. Vakterna däribland Micke tyckte att jag skulle åka upp till sjukhuset och kolla för det lät inte bra.

Tack Marcus Velin för att du tog med mig i en taxi, att jag förstörde din kväll och att du var med. Jag är dig evigt tacksam, och taxen ska få en ny lekkamrat :) . Vi kom upp till sjukhuset och jag fick inte ens uppge namn utan rätt in i provtagningsrum där de stacks, klämdes och pratades. Jag grät mest hysteriskt och skrattade om vart annant pga chocken. Efter ett tag blev vi utskickade i väntsalen och efter 3 timmar så fick Marcus lämna mig då Gustav och Fredrika kom som ersättare och stannade hela natten.

Det är något i blindtarmsområdet som inte stämmer. Och doktorn gav mig en spruta som gjorde mig jäkligt yr och sa att om jag fortfarande har ont imorgon (idag) så ska jag komma tillbaka. Så jag ska tillbaka till sjukhuset nu och så får vi väl se vad som händer.

Tack till alla mina vänner som bryr sig och ställer upp.

/ Adele

Adele Jänis
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons