Webb-TV: Rätt recept för kallbadhuset i Ulricehamn

Här är gänget som ska sköta verksamheten i Ulricehamns kallbadhus.
Ulricehamn • Publicerad 5 februari 2008
Nina Johansson och Henrik Fagersson och sköter om spa-verksamheten medan Anette Carlsson och Mats Holmer fixar maten.
Nina Johansson och Henrik Fagersson och sköter om spa-verksamheten medan Anette Carlsson och Mats Holmer fixar maten.Foto: Tomas Karlsson

Nina Johansson och Henrik Fagersson och sköter om spaverksamheten medan Anette Carlsson och Mats Holmer fixar maten.

I dag presenterades de personer som skrivit kontrakt med kallbadhusföreningen om att driva verksamheten. Restaurangdelen kommer att skötas av krögarparet Mats Holmer och Anette Carlsson som tidigare drivit Klevs Gästgiveri i Mårdaklev.

– Först var vi inte helt säkra på att vi skulle tacka ja till erbjudandet om att arbeta här, men sedan tänkte vi att det här är en chans man inte får missa, säger Mats.

De kommer att satsa på ekologisk och närproducerad mat, och menyn kommer att vara säsongsbetonad. Paret kommer också att erbjuda lättare luncher, även om tyngdpunkten kommer att ligga på kvälls- och helgservering.

– Priserna kommer inte att vara som i Göteborg, men det kommer inte heller att vara gratis, säger Anette.

– Men det kommer vara prisvärt, tillägger Mats.

Den andra delen av verksamheten, Kallbadhusets spa, kommer att drivas av Nina Johansson och Henrik Fagersson.

– Vi kommer också att satsa på den naturliga linjen, och bara använda oss av naturliga råvaror, säger Nina.

De kommer att erbjuda bland annat ansiktsbehandlingar och massage.

– Läget för en spa-anläggning är helt oslagbart, säger Henrik Fagersson.

Patrik Westerlund
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.