Ulricehamnsfamilj var nära att missa miljonvinst på Triss

En familj i Ulricehamn fick en chokladask och två trisslotter i present. Men lotterna skrapades slarvigt.
Ulricehamn • Publicerad 30 november 2011

Det berättar mamman i familjen till Svenska Spel i ett pressmeddelande.

– Allt det här är helt otroligt märkligt, men samtidigt fantastiskt. Min man, jag och barnen fick nyligen en chokladask och två Trisslotter i present. Men på grund av att vi var lite stressade när vi skrapade Trisslotterna, slarvade vi med både själva skrapet och att kolla lotterna.

Hon fortsätter:

– När vi slarvskrapat klart såg det vid första kontrollen inte ut som vi vunnit något, då vi inte hittade några tre lika belopp. Med andra ord hamnade lotterna överst i papperskorgen. Lite senare den kvällen skulle jag tömma soporna och skulle precis knyta ihop påsen då jag såg att lotterna var så dåligt skrapade att man inte riktigt såg beloppen helt.

– Jag tog då ett beslut som aldrig kommer glömmas. Jag bestämde mig för att skrapa rent lotterna för att se om vi missat något. Sagt och gjort, jag skrapade det som inte var bortskrapat tidigare och blev alldeles kall?.För på den ena lotten blev det 25 kronor och den andra en miljon kronor!

Helt overkligt konstaterar mamman.

– Det första vi ska göra är att lösa ett litet lån och köpa nya vinterdäck till bilen, sedan får vi se vad som händer när vi hämtat oss efter chocken, avslutar mamman i familjen i pressmeddlandet.

Vinnarfamiljen i Ulricehamn önskar vara anonyma enligt pressmeddelandet.

Victoria Ramalho
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.