Annons

Elev misstänks för misshandel efter knytnävsslag

Efter att två elever rök ihop på skolgården larmades polis till Tingsholmsgymnasiet under måndagsförmiddagen. En anmälan om misshandel upprättades.
Ulricehamn • Publicerad 4 september 2017
Foto: Christer Seldevall

Två elever rök ihop under förmiddagen på gymnasiet i Ulricehamn. Enligt biträdande rektor på skolan ska en av eleverna ha varit drivande och slagit en annan elev i ansiktet med knytnävarna.

– Ryktet sa att en av kombattanterna skulle ha ringt hit några kompisar från Borås, men det vet jag inte. Det har inte varit något gäng här som dragit runt och härjat.

Annons

Personalen på skolan ska ha dragit isär de två eleverna och avslutat bråket innan polisen hann dit. Enligt polisens anmälan var det runt tio elever som bråkade på skolan, men biträdande rektor menar att det främst var två elever och att bråket handlade om något som hänt på en fest i fredags, där de också ska ha rykt ihop.

Ingen är gripen, men en elev misstänks för misshandel.

Louise Olsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons