Annons
Nyheter

Björn bjöds på glass utanför zoo i Kanada

En björn från en djurpark i Kanada fick följa med på en biltur utanför området för att äta lite glass. En film som lades upp i sociala medier, visar hur den ettåriga björnen sträcker sig ut genom fönstret och slickar i sig en glass utanför en glasskiosk, skriver The Guardian.(TT)
Publicerad 10 maj 2018

En björn från en djurpark i Kanada fick följa med på en biltur utanför området för att äta lite glass. En film som lades upp i sociala medier, visar hur den ettåriga björnen sträcker sig ut genom fönstret och slickar i sig en glass utanför en glasskiosk, skriver The Guardian.

Filmen möttes av kraftig kritik och togs bort från nätet.

Annons

Djurparken hävdar att det aldrig var någon fara för allmänheten, eftersom kiosken inte hade hunnit öppna för dagen och för att björnen var fastkedjad i bilen.

Det är inte första gången som en björn tas med utanför området, men när så sker ska viltvårdsmyndigheten informeras, vilket glömdes bort i det här fallet.

Nu väntar rättsliga följder för djurparken och dess ägare, som uppger att han kommer att erkänna brott. Han säger också att inget liknande har hänt under parkens 28-åriga historia.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons